KAPCSOLAT

Bejelentkezés minden esetben szükséges.​

Tel:+36 20 399-6625​

edina.gora(kukac)gmail.com

  • Instagram

Székhely:
Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz  
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

Adószám/NIE: Y7222566M


Nyilvántartási szám: 44489980
MESZK tagsági szám: 3130385
ENKK működési nyilvántartási szám: 50747
Adatkezelés nyilv. szám: NAIH-140384/2018

Bankszámlaszám: 
ES88 2100 6744 1702 0007 8868
BIC/SWIFT kód: CAIXESBBXXX

© 2019 by Edina Góra - Az oldalon található minden tartalom jogvédelem alatt áll.

ÍGY SEGÍTEK

Ha úgy érzed, elakadtál, ha veszteség ért, ha fogva tart egy fájdalmas történet a múltadból, ha tele vagy szorongással, ha nem tudod merre tovább, ha fejlődni szeretnél tudatosság, bátorság, kreativitás terén, ha szeretnél egy boldogabb és teljesebb életet,​ akkor nem érdemes tovább várnod.

Mivel most Tenerifén élek, a legegyszerűbben online konzultációk keretében tudok segíteni, ha csak el nem jössz a szigetre. :-)
(Ez utóbbi egyébként nem vicc és nem is elvetemült ötlet.)

Amikor hazalátogatok, adok lehetőséget személyes találkozókra. Az időpontokat hírlevélben küldöm ki.

ONLINE KONZULTÁCIÓ 

37 EUR    |    1 óra 30 perc

A 90 perces online (skype, messenger) konzultációk alatt fényt derítünk az okokra, amelyek megnehezítik az életed és a közös munkával elkezdjük feloldani azokat. Az első alkalom: ismerkedő beszélgetés, amelyben áttekintjük jelenlegi helyzetedet. A konzultáció végén átbeszéljük a lehetőségeket és javaslatot teszek, hogy merre és milyen módon érdemes elindulnod, illetve tovább haladnod. Már ez az alkalom is hozni fog felismeréseket számodra.

Tovább olvasom

MESSENGER, SKYPE, WHATSAPP
ENERGETIKAI KEZELÉS 

Adományként annyit adsz, amennyit gondolsz   |    1 óra 

60 perces teljes kezelés alatt segítek felerősíteni tested és lelked öngyógyító folyamatait csikung technikával. Masszázságyon elhelyezkedve előbb gyöngéd, simító mozdulatokkal haladok végig a testeden és a meridiánvonalakon, segítve az ellazulást ismerkedem meg az állapotoddal. Amikor ellazultál, a testi, lelki, energetikai állapotod függvényében adok neked személyre szabott enegetikai kezelést csikung (hagyományos kínai egészségmegőrzésre épülő) technikával.

Tovább olvasom

ERRE A KEZELÉSRE JELENLEG TENERIFÉN VAN LEHETŐSÉG.
EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

37 EUR    |    1 óra 30 perc

A 90 perces egyéni konzultációk alatt fényt derítünk az okokra, amelyek megnehezítik az életed és a közös munkával elkezdjük feloldani azokat. Az első alkalom: ismerkedés. Találkozunk, beszélgetünk és áttekintjük jelenlegi helyzetedet. A találkozó végén átbeszéljük a lehetőségeket és javaslatot teszek, hogy merre és milyen módon érdemes elindulnod, illetve tovább haladnod. Már ez az alkalom is hozni fog felismeréseket számodra.

Tovább olvasom

A SZEMÉLYES EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA JELENLEG TENERIFÉN VAN LEHETŐSÉG.
EGYÉNI CSALÁDÁLLÍTÁS

50 EUR   |    kb. 2 óra

A családállítás egy sajátos információs mező segítségével működik. Az állítás során felderítjük a tudattalanod akadályozó mintáit, legyen annak gyökere a családi rendszeredben, személyiségedben  vagy hitrendszeredben. A napvilágra kerülő minták feloldhatóak.  Az állítás során térben történő mozgásokkal dolgozunk. A legtöbb esetben a probléma gyökere a családi rendszerben érhető tetten,  de akár egy munkahely felépítésével is.

Tovább olvasom

A CSALÁDÁLLÍTÁSRA JELENLEG TENERIFÉN VAN LEHETŐSÉG.
EGYÉNI TIBETI HANGTÁLKEZELÉS

37 EUR    |    1 óra 30 perc

Az ősi tibeti tálak  mintájára készített professzionális (Peter Hess®) hangtálak megnyugtató hangrezgései, valamint kezelőként az elfogadó és szándékmentes jelenlétem együtt hoz létre egy hangteret. Ebben a hangtérben kliensemmel együtt jutunk egy megváltozott tudatállapotba. Ez az állapot az EEG segítségével mérhető alfa, delta és théta állapotoknak feleltethetők meg. A hangtálkezelés tisztán 60 perc.

Tovább olvasom

A HANGTÁLKEZELÉSRE JELENLEG TENERIFÉN VAN LEHETŐSÉG.
EGYÉNI/PÁROS GONGFÜRDŐ

egyéni: 37 EUR    |    páros: 50 EUR    |     1 óra 30 perc

A személyre szabottan alakuló hangtér nem csak feltöltődést és oldódást jelent a résztvevők számára, hanem a kapcsolat kiegyenlítődését is beindítja a hangtér. A hangok segítenek a jót még jobbá tenni, vagy az esetleges nehézségeket feloldani. A Páros Gongfürdő nem csak párkapcsolatok esetében adhat különleges élményt, hanem szülő-gyermek, testvéri vagy baráti kapcsolatok esetében is. A gongfürdő tisztán 70 perc.

Tovább olvasom

A GONGFÜRDŐRE JELENLEG TENERIFÉN VAN LEHETŐSÉG.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK - EGYÉNI/PÁROS PROGRAMOK

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 50%-a, 8 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra. Időkeret túllépése esetén a választott programhoz tartozó díjon felül +12 EUR-ot számolok fel megkezdett félóránként.

Köszönöm megértésed!

Góra Edina - Lélekkapu