KAPCSOLAT

Bejelentkezés minden esetben szükséges.​

Tel:+36 20 399-6625​

edina.gora(kukac)gmail.com

  • Instagram

Székhely:
Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz  
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

Adószám/NIE: Y7222566M


Nyilvántartási szám: 44489980
MESZK tagsági szám: 3130385
ENKK működési nyilvántartási szám: 50747
Adatkezelés nyilv. szám: NAIH-140384/2018

Bankszámlaszám: 
ES88 2100 6744 1702 0007 8868
BIC/SWIFT kód: CAIXESBBXXX

© 2019 by Edina Góra - Az oldalon található minden tartalom jogvédelem alatt áll.

A HANGOK ELJUTNAK ODA IS, AHOVÁ A SZAVAK NEM

TUDATOSAN
ÉS VELED VÁLTOZIK A VILÁG.

 

A HANGOK VILÁGÁRÓL

Woody Allen találó mondása szerint "Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta." Vicces mondás, pedig a tapasztalatom azt mutatja, hogy a legtöbb szenvedés és szorongás forrása nem  a múltbéli trauma, hanem az arról való gondolkodás. Van úgy, hogy a múltbéli traumákról való beszélgetés önmagában nem elég, mert az elméd nem képes túllépni régi sémáján, ahogy a történteket értékeli. Ilyenkor egyre mélyebbre süllyedsz a szenvedésben. A gong, a hangtálak és időnként a dobok hangjai abban segítenek, hogy elméd  kizökkenjen problémára fókuszált állapotából és kapcsolatot találjon a gyógyulást jelentő belső csenddel. Amikor ez a kapcsolat helyreáll, a múltbéli trauma fokozatosan új értelmet nyer és ismét helyük lehet a szavaknak.

A hangrezgések nem csak a tudatodra hatnak, hanem a testedre is. A harmonikus rezgések hatására az elme megpihen, a test felerősíti öngyógyító folyamatait. A feszült testi és lelki állapotok oldódnak, helyükbe új testérzet kerül. 

 

A Tibeti Hangtálkezelés és az Egyéni/Páros Gongfürdő nyújthat töltődést, stresszoldást és relaxációt, lehetőséget a befelé figyelésre, de gyógyuláshoz vezető út is lehet egyben. Mindez attól függően történik, hogy testednek és lelkednek mire van szüksége.

HA NEM SZÍVESEN BESZÉLSZ A PROBLÉMÁIDRÓL,

A HANGKEZELÉSEK SZAVAK NÉLKÜL INDÍTJÁK BE
ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATAIDAT.  A HANGOK VILÁGA NEKED IS SEGÍT.

A hangrezgések emberi testre és a tudatra gyakorolt hatása  ma már bizonyított. Nem kell hinni bennük ahhoz, hogy segítsenek neked.

 

MIKOR NEM VALÓK
NEKED A HANGKEZELÉSEK?

EPILEPSZIA

Ha volt már epilepsziás rohamod,

a Gongfürdő és a Hangtálkezelés nem javasolt a számodra, mert a rezgések kiválthatnak rohamot.

Egyéni konzultációra és csikungra viszont bátran jöhetsz hozzám!

ÍGY SEGÍTEK A HANGOKKAL

 

EGYÉNI/PÁROS GONGFÜRDŐ

37 EUR  |   50 EUR   |   80 perc

A személyre szabottan alakuló hangtér nem csak feltöltődést és oldódást jelent a résztvevők számára, hanem a kapcsolat kiegyenlítődését is beindítja a hangtér. A hangok segítenek a jót még jobbá tenni, vagy az esetleges nehézségeket feloldani. A Páros Gongfürdő nem csak párkapcsolatok esetében adhat különleges élményt, hanem szülő-gyermek, testvéri vagy baráti kapcsolatok esetében is.

Tovább olvasom

TENERIFÉN

TIBETI HANGTÁLKEZELÉS

37 EUR   |   80 perc

Az ősi tibeti tálak  mintájára készített professzionális (Peter Hess®) hangtálak megnyugtató hangrezgései, valamint kezelőként az elfogadó és szándékmentes jelenlétem együtt hoz létre egy hangteret. Ebben a hangtérben kliensemmel együtt jutunk egy megváltozott tudatállapotba. Ez az állapot az EEG segítségével mérhető alfa, delta és théta állapotoknak feleltethetők meg.

Tovább olvasom

TENERIFÉN

A zene és a hangok világa a mindennapjaim része, csakúgy mint a csikung. A hasonlóság bennük az a meditatív állapot, amiben gyakorlom mindkettőt.

 

Abban, hogy a hangokból zene szülessen, szükségem volt egy inspiratív közegre. Ezt a közeget számomra két ember biztosítja: Draskóczy Ágnes hegedűművész barátnőm és csikung tanítványom, valamint az ütősökön kiváló férjem, Kósa Zoltán Erik

 
 

SAJÁT ZENÉK