BELSŐ ERŐ ÉS ÖNBECSÜLÉS:

CSIKUNGGAL!

A valódi természetünk a stabil önbecsülés, a belső erő és a kreativitás. Sajnos mire felnövünk, pont ezt a három fontos dolog törik meg bennünk.

A legtöbben felnőtt korukra elveszítik önmagukat, és csak az az  érzés marad, hogy "Valami nem stimmel, nem vagyok a helyemen."

 

Ha veled is ez történt, ne csüggedj!
A valódi természeted igenis visszaállítható.
Elég az önfeladásból! Ne mondj le magadról!

A MEGOLDÁS EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN!

Amikor a helyeden vagy, jól működnek az emberi kapcsolataid. A párkapcsolatod is.

A munkádat szívesen végzed és meg is fizetnek érte.
Ismered a szükségleteidet és a környezeted is érzékeli a határaidat.
Szabadon mondasz igent és nemet, nehezen vagy manipulálható.

Az intenzív Ningcsing Csikung alaptanfolyamon 3x6 óra alatt megtanulod,

hogyan árassz nyugodt, magabiztos energiát, amire odafigyelnek.

Megtanulsz hozzáférni az erődhöz.
Szilárd alapokra kerül az önbecsülésed, és még az egészséged is javulni fog! 

A NINGCSING CSIKUNG NEKED IS SEGÍTHET
ÉS MÉG CSAK HINNED SEM KELL BENNE!

Tanítványaim tapasztalata egybevág a sajátommal: a csikung csak annak nem segít, aki nem gyakorolja. Nem kell hinni benne. Az eredmények hamar érezhetőek. Már 2 hét után jelentkeznek az első pozitív változások,
ha minden nap legalább 15 percet gyakorolsz. És ez még csak a kezdet!

MIÉRT ÉRDEMES VELEM BELEVÁGNOD?

  1. Mert ismerem azokat a problémákat, amivel

    nap mint nap küzdesz. 

  2. Mert megtaláltam a módot, ami segít.

  3. Mert csikung terén 18 év tapasztalat van a hátam mögött.

Góra Edina vagyok. Nem titok, hogy az X generációhoz tartozom. Huszonéves voltam amikor elkezdtem összerakni az életemet a csikung segítségével. Akkoriban egyszerre mentem keresztül a gyászon (meghalt az apukám), egy nagyon nehéz párkapcsolati válságon, ami válással végződött és mindezek mellé egy teljes anyagi lenullázódáson. Romokban volt az életem és nem láttam belőle kiutat.​ Egyedül éreztem magam a problémáimmal.

 

A csikunggal egészen véletlenül találkoztam. Fogalmam sem volt, hogy mi az, csak belül éreztem, hogy kezdenem kell magammal valamit, ha fel akarok állni a padlóról. A csikunggal sikerült. Előbb az erőmet nyertem vissza, majd fokozatosan helyre pakoltam az önbecsülésemet.

Ma már másoknak segítek ugyanebben a saját irányzatommal, a Ningcsing Csikunggal. A csikung nem csak az egészségmegőrzésben segít, hanem abban is, hogy végre stabil önbecsüléssel, és nagy belső erővel bíró kreatív ember legyél. Mert ez a valódi természeted!

HOGYAN SEGÍT A NINGCSING CSIKUNG?

 

Helyreállítani a belső erőd és az önbecsülésed nem kevés belső munkával jár, bőven lesz dolgod magaddal. A csikung nem azonnali fájdalomcsillapítást kínál, hanem egy olyan megoldást, ami az okoknál szünteti meg a problémát. Ehhez a légzést, a lassú mozgást és a figyelmet fogjuk használni a fejlődésed érdekében.

A légzés azért fontos, mert általa tudod szabályozni a feszültséget, a lazítást a testedben és az érzelmi állapotokat. A kiegyensúlyozott érzelmi állapot elengedhetetlen feltétele a jó kisugárzásnak. A lassú mozgással aktivizáljuk az energiapályáidat. Amikor lassítasz, mód nyílik az alaposabb megfigyelésre. Közben megtanulod egyre pontosabban érzékelni a csit (életenergiát) a testedben és a külvilágban is. Ez izgalmas játék és inspiráló élmény! Közben megtanulsz stabil, nyugodt energiával jelen lenni.

 

A mélységi munka a gyakorlás alatt megváltozó tudatállapottal kezdődik. A módosult tudatállapotban (csikung-állapot) felismered a gátló életmintákat, amelyek elkezdenek lebomlani benned. Meghaladod a múltad. Azt sokan tudják, hogy a csikunggal helyreállítható az egészség, mert felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Kevesebben tudják, hogy a csikunggal a belső erőd és önbecsülésed is helyreállításra kerül.

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

 

A foglalkozások hetente lesznek 3 alkalommal 6 órában, 1 óra ebédszünetet tartunk napközben. Egyensúlyban lesz az elmélet-gyakorlat, az ismétlés és új gyakorlatok tanulása között. A tanulás módja más, mint az iskolában szokásos. A játékos, nyitott gyermeki részedet hívom elő, amin keresztül te magad fedezed fel, azt az ösztönös tudást, amivel fejlődni tudsz. Megtanulod helyesen tartani és mozdítani a tested, megtanulsz erőlködés nélkül helyesen lélegezni és érzékelni az életenergiát a (csi) a testedben. Mindezek együtt hívnak elő egy újszerű tudatállapotot. Ez a tudatállapot fog segíteni az életed átalakításában.

 

A foglalkozások egyik részében olyan mozgásos csikung gyakorlatokat végzünk, amelynek jellegzetessége a csi érzékelése mellett a feszítés és lazítás. A csikung nem kifejezetten torna, mégis át leszel mozgatva és szinte észrevétlenül növekszik a testi és lelki erőd. Javulni fog az állóképességed, a légzésed és a gerinced állapota. A foglalkozás második részében különféle meditációs és lágy légzőgyakorlatokat végzünk, amelyek az elméd számára jelentik mindazt, amit a tested számára a mozgás. A csikung az elméd számára jelenti a legnagyobb kihívást! De pont ott van a kulcs ahhoz, hogy boldogabb életet élj!

Az alaptanfolyam 3x6 órából áll.

A csoport 6-10 fő részvételével kerül megtartásra.

A 18 órás tanfolyam díja: 39 000 Ft

Intenzív 3X6 órás

Ningcsing Csikung Alaptanfolyam 

 

A 3 alkalom időpontjai:

2018. március 31. szombat 9:30-16:30
2018. április 7. szombat 9:30-16:30
2018. április 14. szombat 9:30-16:30

A 18 órás tanfolyam díja: 39 000 Ft

Helyszín: Budayoga

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 69.

  • Black Facebook Icon