Tibeti Hangtál Kezelés

MÉLY RELAXÁCIÓ, FESZÜLTSÉGOLDÁS A HANGTÁLAK ÉS A HANGMASSZÁZS SEGÍTSÉGÉVEL

Érdemes eljönnöd…

…ha szorongsz, ha stresszes, feszült, vagy lehangolt állapotban vagy.

 …ha oldani szeretnéd a görcsöket, nyak- és vállfeszültséget, túl merevnek érzed az izmaidat, ízületeidet.

…ha emésztési, vérnyomás problémáid vannak vagy rendszeres fejfájástól, migréntől szenvedsz.

… nőgyógyászati/menzesz problémák kiegészítő kezelésére.

… koncentrációképesség javítására.

 …a várandósság 3. hónapjától.

Az ősi tibeti tálak mintájára készített professzionális (Peter Hess®) hangtálak megnyugtató hangrezgései, valamint kezelőként az elfogadó és szándékmentes jelenlétem együtt hoz létre egy hangteret. Ebben a hangtérben kliensemmel együtt lépünk be egy megváltozott tudatállapotba. Ez az állapot az EEG segítségével mérhető alfa, delta és théta agyhullám-tartományoknak feleltethetők meg. A megváltozott tudatállapotokban jóval több történik, mint egy kellemes relaxáció.
.

A hangkezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást vagy pszichoterápiát, de eredményesen kiegészíthetik azokat.

„A befogadás folyamatán keresztül a hang képes a negatív, elnyomott érzelmeket olyan lelki egyensúlyba hozni, hogy az közvetlen és azonnali hatással van élettani folyamatainkra. A hangkezelés képes visszaállítani a harmóniát legbelső önmagunk és az univerzum között, ezáltal  ébresztve fel újra szellemi tudatunkat.”

Dr. Mitchell Gaynor

A HANGTÁL KEZELÉS NEM JAVASOLT...
  • Epilepsziára való hajlam esetén.
  • Szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élők számára.
  • Várandósság első 3 hónapjában, de utána már kifejezetten javasolt, mivel támogatja az anya-magzat kapcsolatot, segít oldani a szüléssel kapcsolatos félelmeket, szorongásokat.
  • Lázasan, akut gyulladt állapotban.
  • Műtétek után fontos eltelnie némi időnek. Ennek időtartamát a kezelőorvos határozza meg.
  • Alkoholos befolyásoltság állapotában.
LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le emailen, vagy az űrlap segítségével. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 50%-a, 6 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra. Időkeret túllépése esetén a választott programhoz tartozó díjon felül +10 EUR-ot számolok fel megkezdett félóránként.

Köszönöm megértésed!
Góra Edina – Lélekkapu

Mi történik a hangtál kezelés alatt?

Megérkezel és megkérlek, hogy bújj ki a cipődből, majd besétálva a szobába egy finom teával fogadlak téged. A teázás alatt átbeszéljük, hogy miben is vársz segítséget a hangoktól. Kicsit mesélek a hangtálakról, megmutatom azokat, majd kényelemesen elhelyezkedsz előbb a hasadon fekve a matracon vagy a kezelőágyon, és a tálakat a tested különböző pontjaira helyezve megszólaltatom egy filcütővel. Mivel a tested nagyjából kétharmada víz, a tálakból kiáradó harmonikus rezgéseket gyorsan felveszi és továbbítja a belső szerekhez, egészen a sejtekig. Elindul egy relaxációs folyamat, amelyben a testedben oldódni kezdenek a feszültségek, érzelmileg stabilizálódsz, a tudatod megpihen. Felerősödnek testi és lelki öngyógyító folyamataid. A talp és hátkezelés végén megkérlek, hogy óvatosan fordulj meg és folytatom a hangtál kezelést a tested elülső felével. A kezelés végén a hangok segítségével segítek éber tudatállapotba kerülni. A tea mellett, ha szükségesnek érzed, lehetőség van megbeszélni a tapasztalatokat.

Kezelőként a hangtérben spontán érzékelem kliensem testi-lelki folyamatait, s így a kezelés menete minden esetben személyére és pillanatnyi testi és lelki állapotára szabva alakul. A hangrezgések hatására a görcsök oldódnak, a migrén enyhül, a fájdalmak helyére pedig fokozatosan egy kellemes, új, lebegő testérzet kerül. Mód nyílik a korábbi fájdalmak, sérülések, régi emlékekhez fűződő kellemetlen érzések, blokkok elengedésére.

A hangtál kezelés kiváló módszer azok számára is, akik nem szívesen beszélnek gondjaikról, mivel a hangok eljutnak oda, ahová a szavak nem mindig. A hangtál kezelés alatt megtapasztalható a belső csend, amelyben a test ellazulása mellett végre az elme is megpihenhet. Megszűnik a gondolatok folyamatos kavargása, miközben a figyelem a külvilág ingerei felől fokozatosan önmagunkra terelődik. E csend megtapasztalását keleten meditációnak hívják. Ott már régóta tudják, hogy a csend paradox módon a hangok segítségével könnyebben megteremthető.

Ha babát vársz…

…és túl vagy az első trimeszteren, bátran jöhetsz hangmasszázsra. Hason fekvés helyett kényelmes oldalfekvésben, háton vagy félig ülő helyzetben adom a hangtál kezelést, ahogy a legkényelmesebb neked. A gyöngéd rezgések segítenek abban, hogy ráhangolódj a kisbabádra, mélyítsd és tudatosítsd a vele való kapcsolatot. Mindeközben a hangtálak rezgései képesek enyhíteni egyéb panaszaidat is, legyen az feszültség a testedben, vizesedés, vagy érzelmek terén a félelmek és a szorongás.

Kapcsolat

Hozzájárulás

TELEFONSZÁM:

+36 20/399-6625
(Normál magyar tarifával hívható a szám.)

CÍM:

Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

CÉGINFÓ

Székhely:
Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

Adószám/NIE: Y7222566M
Nyilvántartási szám: 44489980
MESZK tagsági szám: 3130385
ENKK működési nyilvántartási szám: 50747
Adatkezelés nyilv. szám: NAIH-140384/2018

Bankszámlaszám/IBAN:
ES88 2100 6744 1702 0007 8868
BIC/SWIFT kód: CAIXESBBXXX

Share This