Egyéni/Páros Gongfürdő
70 PERC  TÖLTŐDÉS ÉS SZÁRNYALÁS A GONG ÉS A HANGTÁLAK HANGJAIVAL

Érdemes eljönnöd…

 Ha szeretnéd egyedül vagy pároddal, esetleg valamelyik barátoddal megtapasztalni a gong  erőteljes és jótékony hatását…

Ha  erősítenéd öngyógyító folyamataidat…

Ha pihenni, töltődni szeretnél, több, mint 1 órán keresztül élvezheted az átalakulást hozó hangtér harmonikus rezgéseit…

Ha a hangok tükrében is mélyítenéd önismeretedet, mert erre is van lehetőség…

Bármely más okból, ha úgy érzed, a hangok világához fordulnál segítségért

A gongfürdő tekinthető egy teljesen személyre/párra szabott privát koncertélménynek keleti hangzásvilággal. Valójában a hangtálak, a gong és egyéb hangeszközök segítségével egy hangteret építek fel, amelyben közelebb kerülsz önmagadhoz, ha párosan érkeztek,  egymáshoz. Oldódásnak indul a felgyűlt feszültség és stressz.

A hangkezelések  nem helyettesítik az orvosi ellátást vagy pszichoterápiát, de eredményesen kiegészíthetik azokat.

„A hang és zene képes segíteni saját intuíciónk fejlesztésében, ami képes segíteni a  gyógyulásban. Az emberi intuíció képessége és a hangoknak a testre, a kapcsolatokra és a környezetre gyakorolt ​​hatása nem okkultizmus vagy ezotéria, hanem a fizika és a filozófia nagyszerű gondolkodóinak szilárd tudományos kutatásain alapszik. “

Dr. Mitchell Gaynor

A GONGFÜRDŐ NEM JAVASOLT...
  • Epilepsziára való hajlam esetén.
  • Szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élők számára.
  • Várandósság első 3 hónapjában, de utána már kifejezetten javasolt, mivel támogatja az anya-magzat kapcsolatot, segít oldani a szüléssel kapcsolatos félelmeket, szorongásokat.
  • Lázasan, akut gyulladt állapotban.
  • Műtétek után fontos eltelnie némi időnek. Ennek időtartamát a kezelőorvos határozza meg.
  • Alkoholos befolyásoltság állapotában.
LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban mondd le emailen, vagy az űrlap segítségével. 24 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 50%-a, 6 órán belüli lemondás esetén a munkadíjam 100%-a kerül kiszámlázásra. Időkeret túllépése esetén a választott programhoz tartozó díjon felül +10 EUR-ot számolok fel megkezdett félóránként.

Köszönöm megértésed!
Góra Edina – Lélekkapu

Mi történik pontosan egy gongfürdőn?

Megérkezel, illetve megérkeztek. Megkérlek, hogy bújjatok ki a cipőtökből, majd besétálva a szobába egy finom teával fogadlak téged/benneteket. A teázás alatt elindul a ráhangolódás a gongfürdőre. Kicsit mesélek a hangeszközökről, megmutatom azokat, majd kényelemesen elhelyezkedsz/elhelyezkedtek. Innentől kezdve nincs más feladat számodra/számotokra, mint a pihenés.

A gongfürdő alatt a legtöbb esetben elcsitulnak a gondolatok és beáll a csend. Az agyhullámok belépnek az alfa tartományba, amely a mély ellazulás állapota. Elérhetővé válnak a mélyebb (théta és delta) tudatállapotok is. A testben megjelenik egy kellemes lebegő testérzet. Hogy ki mit él meg ebben az állapotban, egyénenként változó. Előfordul, hogy belső képek, színek vagy utazás élmény jelenik meg, kellemes érzések jöhetnek fel, de olyan is van, hogy a hangok pár perc alváshoz vezetnek, ha nagyon kimerülten érkezel.

A gongfürdőből hangokkal vezetlek vissza (benneteket) az éber tudatállapotba. Kis csend és “ébredezés” után újabb teázás következik, amíg teljesen éberré nem válsz/váltok. Közben – ha van rá igény, – át lehet beszélgetni az élményeket, de természetesen mindez nem kötelező.

Ha kisgyermekkel érkezel…

…a gongfürdőt játékos, interaktív módon tartom. Közösen játszunk a hangokkal, miközben a felépülő hangtér harmonizáló hatása kibontakozik.

Kapcsolat

Hozzájárulás

TELEFONSZÁM:

+36 20/399-6625
(Normál magyar tarifával hívható a szám.)

CÍM:

Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

CÉGINFÓ

Székhely:
Calle Añagua 8. 38400 Puerto de la Cruz
Santa Cruz de Tenerife, España/Spain

Adószám/NIE: Y7222566M
Nyilvántartási szám: 44489980
MESZK tagsági szám: 3130385
ENKK működési nyilvántartási szám: 50747
Adatkezelés nyilv. szám: NAIH-140384/2018

Bankszámlaszám/IBAN:
ES88 2100 6744 1702 0007 8868
BIC/SWIFT kód: CAIXESBBXXX

Share This